Runner's World Hardloopagenda 2012

Runner's World Hardloopagenda 2012

Eindelijk! Een agenda voor alle hardlopers

Wat we droomden was een agenda waar je snel in kunt opzoeken waar een leuke wedstrijd is, maar ook waar en wanneer de belangrijke wedstrijden plaatsvinden. Zo’n agenda waarin je schrijft waar je gaat trainen, maar ook waar je lekker kunt gaan eten na de training. Een agenda die je een schop onder je kont geeft als je eigenlijk niet wilt trainen; een agenda die fluistert dat je het deze week beter rustig aan kan doen.

Zo'n agenda is er nu: de Runner's World Hardloopagenda 2012.

Dit is een agenda waar je na een training in neerpent hoe hoog je hartslag was, waar je hebt gelopen en hoeveel kilometers je erop hebt zitten. Dit is de agenda die je een jaar lang gebruikt maar waarin je jaren later nog kunt terugbladeren om je ontwikkeling als loper en misschien als mens terug te lezen. Een agenda met prikkelende columns en teksten die jouw passie en liefde voor het hardlopen begrijpen.
Dit is de eerste hardloopagenda die gemaakt is door hardlopers. Een vrouw en een man met duizenden hardloopkilometers onder de zolen, van achthonderd meter tot marathon, en helemaal gek van hardlopen.

Abdelkader Benali is schrijver en hardloper. Naast tal van romans, verhalen- en gedichtenbundels, toneelstukken, (journalistieke) beschouwingen en essays publiceerde hij als fervent loper twee hardloopboeken: Marathonloper en Zandloper.
Barbara Kerkhof is freelance journalist, fotograaf en hardloopster. Van haar hand verscheen bij De Arbeiderspers eerder Hardlopen voor vrouwen en Helden van de 42 kilometer.

Runner's World Hardloopagenda 2012, ISBN 9789029575898, € 14,95 | Bestel