LIFE! Brandstof voor de Geest

LIFE! Brandstof voor de Geest

LIFE! Brandstof voor de Geest

Hoe haal je voldoening uit wat je doet? Hoe houd je je geest elastisch? Hoe blijf je rustig in de denderende digitale sneltrein? Hoe verander je de wereld? Op welke manier zet je je zorgen over geld opzij en hoe denk je helder na over seks? Op nieuwe en spectaculaire manier nadenken over de kunst van het alledaagse leven. Dat is wat wereldberoemde filosoof Alain de Botton wil stimuleren met de unieke boekenserie van The School of Life die dit najaar door De Arbeiderspers in het Nederlands wordt uitgegeven.

Samen met Brandstof biedt de Arbeiderspers op 8 september een uniek evenement aan in de Beurs van Berlage. De Beurs van Berlage is de plaats voor levendige handel in kennis over onderwerpen die ertoe doen: werk, geld, ambitie, techniek, seks en een gelukkig gemoed. Tijdens een dag vol presentaties, interviews en werkvormen, biedt LIFE! je helderheid in denken, praktische inzichten en inspiratie om het beste uit het leven te halen.
Het is zelfhulp, maar dan met grondige filosofische onderbouwingen en zonder quatsch. Ontmantel de gebruikelijke bagatelliserende zelfhulpboekjes door helder na te denken. Nieuwe meesters van het denken, zoals Alain de Botton, bieden je een mash-up van klassieke en eigen denkbeelden. Lichtvoetig en met humor behandelen de sprekers vanuit verrassende invalshoeken een alledaagse kwestie. Bij LIFE! doe je inzichten op voor je eigen dagelijkse en professionele leven.

MEER INFORMATIE

Voor professionals en particulieren

Het evenement vindt plaats op zaterdag 8 september 2012 en is gericht op particulieren en professionals. Dit betekent dat de inzichten die je opdoet zowel privé als zakelijk nuttig en relevant zijn. De voertalen zijn Engels en Nederlands, afhankelijk van de sprekers en het onderdeel. Het is mogelijk om een geheel Engelstalige, een geheel Nederlandstalige of een gemengde route te volgen door het programma.

Alain de Botton zal het evenement om 12.00 uur openen. De afsluiting en borrel vinden plaats rond 17.30 uur. De prijs is inclusief lunch, koffie en thee, snacks en een boek uit de serie zelfhulpboeken van The School of Life.

Met o.a. Alain de Botton, Joris Luyendijk, Ad Verbrugge, John Armstrong, Stine Jensen, John-Paul Flintoff, Joep Dohmen, Tom Chatfield, René Gude, Philippa Perry, Wim Brands en Roman Krznaric.

BESTEL KAARTEN