Paulo Coelho 25 jaar schrijverschap

Paulo Coelho 25 jaar schrijverschap

Dit jaar is Paulo Coelho 25 jaar schrijver. Dat vieren we!


Er gebeurt een hoop rondom Paulo Coelho dit najaar, we zetten alles even op een rijtje.

* Allereerst verschijnt in november het nieuwe boek : 'Manuscript uit Accra'. Nederland is het eerste land na Brazilië waar dit boek verschijnt. Houd deze site in de gaten voor delaatste informatie, of abonneer u op onze nieuwsbrief!

* Aleph, op dit moment de meest recente roman van Paulo Coelho is tijdelijk 15 euro

* De Alchemist verschijnt in een nieuwe vormgeving. Op dit moment zijn er al meer dan 1.000.000 exemplaren van deze klassieker verkocht.

* De nieuwe Paulo Coelho agenda met als thema 'Ontwikkeling'

* En als klap op de vuurpijl zijn deze zes grote romans (zie hieronder) tijdelijk 10 euro!

De alchemist

De alchemist. De jonge schaapherder Santiago heeft één grote wens: de wereld bereizen tot in alle uithoeken om zo uit te vinden hoe deze in elkaar zit. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een zoektocht. Na veel omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist, die over grote spirituele wijsheid beschikt. Hij adviseert de jongen: ‘Luister naar je hart. Dat kent alles, omdat het afkomstig is van de ziel van de wereld en daar ooit naar zal terugkeren (…) Waar je hart is, is ook je schat.’
De alchemist is een magische fabel, met de diepe wijsheid van een klassiek sprookje.

Lees meer

De agenda 2013 heeft als thema 'Ontwikkeling'

Lees meer

Aleph. Elk moment is een nieuw begin.

Kies nu voor verandering. Vind jezelf opnieuw uit. Zet de volgende stap. Experimenteer. Ontdek. Geloof in je dromen. Overwin het onbekende. Blijf vragen stellen en leef bewust. Zo is elk moment een nieuw begin.

Er komt een moment waarop je je afvraagt of je bent waar je wilt zijn en of je doet wat je wilt doen. Aleph, de nieuwe roman van Paulo Coelho, nodigt je uit om in actie te komen.

Sommige boeken lees je, Aleph beleef je.

Lees meer