Lees dit boek-app

Lees dit boek-app

Ontdek nieuwe boeken met de gratis Lees dit boek-app

Dagelijks verschijnt een veelheid aan lezenswaardige boeken. Maar van het gehele aanbod ligt maar een klein deel uitgestald in boekhandels en ook in webwinkels gaan veel boeken aan het oog voorbij. Hoe weet je dan wat je lezen moet als je leestijd beperkt is en kiezen daardoor noodzakelijk wordt?
21 uitgeverijen uit Nederland en België maken het je gemakkelijk en geven in de gratis Lees dit boek-app voor iPhone en iPad wekelijks een alert voor de beste en mooiste nieuwe fictie en non-fictie voor volwassenen. Vaak nog voordat die boeken verschenen zijn.

Download hier de gratis Lees dit boek-app

Kopen met korting

Met de app kan het lezen meteen beginnen, want van elk boek is alvast een hoofdstuk opgenomen, of twee. Ontdek boeken van bekende auteurs en parels van onbekende auteurs en lees ook waarom uitgevers juist deze titels wilden uitgeven. In een carrousel van 24 boeken, krijg je elke week 4 nieuwe titels gepresenteerd.
De e-bookversies van alle genoemde boeken zijn gedurende 6 weken bovendien met korting in de iBookstore te koop.

Gratis boek lezen, of zelfs twee

Download je de Lees dit boek-app bij introductie, dan lees je een e-book gratis in de app, een week lang. Is de app 25.000 keer gedownload, dan kan iedereen die de app gedownload heeft ook nog eens een week lang een tweede gratis boek lezen in de app. Dus download en vertel door!

Deze week in de app

Ontdek de nieuwe boeken van De Arbeiderspers met extra informatie, een uitgebreid leesfragment en een leuke korting.

How to be a woman van Caitlin Moran
Voetlicht van Marieke van der Pol
Het Mannschaftswunder van Raff Willems

Meer informatie

Deelnemende Nederlandse uitgeverijen: A.W. Bruna Uitgevers, De Arbeiderspers, Athenaeum, Balans, De Bezige Bij, Cargo, Lev., Nijgh & Van Ditmar, Oog & Blik, Orlando, Q, Querido, Signatuur, Thomas Rap, VIP, Zwarte Beertjes

Deelnemende Vlaamse uitgeverijen: De Bezige Bij Antwerpen, Lido, Ludion, Manteau, Standaard.

Downloaden?
Download hier de gratis Lees dit boek-app

Meer weten?
Kijk op www.leesditboek.nl