Het boekenseizoen is geopend!

Het boekenseizoen is geopend!

Opening nieuwe boekenseizoen!

Manuscripta, de jaarlijkse boekenbeurs Manuscripta is alweer achter de rug. En hiermee is het boekenseizoen officieel geopend! De Arbeiderspers was er dit jaar weer bij, samen met veel van onze auteurs.

Er werden o.a. optredens verzorgd door: Arjan Visser, Arthur Japin, het nieuwe auteursduo Britta Bolt, Anna Enquist, Christiaan Weijts, Marieke van der Pol, Renske de Greef, en Marion Bloem. Ook vervulde auteurs de rol van interviewer zoals Abdelkader Benali en vele anderen.

Bekijk hier een fotoimpressie van Manuscripta

De nieuwe roman van Arthur Japin...

Op 2 september sprak Arthur Japin over zijn nieuwe roman Maar buiten is het feest. "Dit is de allereerste keer dat ik ga vertellen over dit nieuwe boek," vertelde de schrijver. "Mijn interesse gaat altijd uit naar die eenling, die moet worstelen om overeind te blijven."
Je kunt je verstoppen, je kunt jezelf ook volkomen zichtbaar maken. Dat is wat de hoofdpersoon in de nieuwe roman van Arthur Japin doet. Maar buiten is het feest gaat over een zangeres die het misbruik door haar stiefvader op een onverwachte manier aan de kaak stelt.

Nu.nl publiceerde dit artikel over zijn optreden op Manuscripta klik hier .

...en het boek 'Kool!' van Anna Enquist.

Ook Anna Enquist was op Manuscripta aanwezig om te vertellen over haar nieuwe boek Kool! Maarten Westerveen stelde haar vragen voor het VPRO-programma De Avonden. Kool! is een bundel met verhalen, gedichten en beschouwingen over voetbal.

Nu.nl deed verslag van haar optreden op Manuscripta klik hier


Vooruitlezen

We laten je graag weten welke boeken we dit najaar uitgeven. Op Manuscripta deelden we daarom deze boekjes uit genaamd 'Vooruitlezen'. Omdat deze boekjes zeer geliefd waren hebben we geen papieren exemplaren meer. Maar we hebben nog wel voldoende gratis e-books beschikbaar!

Klik op de afbeelding hieronder om het downloaden te starten.

Het ebook is niet alleen te lezen op een ereader, ook is het geschikt voor bv. te lezen op een smartphone of tablet.

Veel plezier!